Welkom

Beste bezoeker,
Welkom op deze website van ‘Lin in het groen’.
De vereniging ‘Lin in het groen’ is een kleine vereniging van vrijwilligers die zich inzetten voor het behoud van het historisch erfgoed en het behoud van de natuurlijke leefomgeving van Martenslinde, een klein dorp in Vochtig Haspengouw.
De vereniging is lid van de Cultuurraad van Bilzen en van de milieuadviesraad Alebi van Bilzen. De vereniging tracht mensen met actieve belangstelling voor erfgoed en de lokale geschiedenis maar ook voor het milieu en de natuur met elkaar te verbinden. Wij bestaan als vereniging nog maar sinds eind 2013 en hebben nu reeds ervaren dat er bij de mensen veel belangstelling is voor het erfgoed van Martenslinde. Wij willen hier graag verder aan werken en onze kennis ervan uitbreiden. We hopen in de toekomst nog veel interessante gegevens en materialen te mogen ontdekken en te delen met andere belangstellenden. Kortom: iedereen die interesse heeft en kan of wil bijdragen is van harte welkom!
Wens je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten en meer informatie willen wend je tot: info@lininhetgroen.be.

 

www.lininhetgroen.be

Met vriendelijke groeten,

Katrien Bruggeman
voorzitter